ساختار آزمون آیلتس UKVI
ساختار آزمون UKVI آکادمیک و جنرال همانند ساختار آیلتس آکادمیک و جنرال شامل 4 بخش رایتینگ، ریدینگ، اسپیکینگ و لیسنینگ است و ساختار آیلتس لایف اسکیلز که یکی از انواع آیلتس UKVI است، دو مهارت اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس را در سه بخش ارزیابی می کند.
آزمون آیلتس
آزمون آیلتس (IELTS)، یک آزمون زبان انگلیسی بین المللی است که با همکاری مشترک دانشگاه کمبریج، کنسولگری انگلستان و سازمان IDP استرالیا برگزار می شود و نشان دهنده توانایی افراد در بکارگیری زبان انگلیسی برای برقراری ارتباط در محیط های اجتماعی، کاری و آکادمیک است. آزمون آیلتس در بیش از 270 مرکز واقع در 110 کشور مختلف دنیا برگزار می شود.
مدرک آزمون آیلتس مانند آزمون تافل تضمینی از اعتبار زیادی برخوردار است و مورد تایید بسیاری از دانشگاه ها، مراکز علمی، اداره مهاجرت و سازمان های کشورهای مختلف می باشد. برای مهاجرت به کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزیلند داشتن مدرک آیلتس الزامی است و نمره ی این آزمون برای بسیاری از دانشگاه ها، صنایع دولتی و غیره در کشورهایی مانند کانادا، استرالیا، انگلستان و نیوزیلند، ملاک اصلی برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افراد است.
انواع آزمون آیلتس
انواع آزمون آیلتس عبارتند از:
- آیلتس جنرال (General): آیلتس جنرال مهارت زبان انگلیسی داوطلبان را در زمینه فعالیت های روزمره کاری و اجتماعی مورد ارزیابی قرار می دهد. در واقع سوالات آزمون آیلتس جنرال در خصوص استفاده از زبان انگلیسی در محل کار و موقعیت های اجتماعی است.
- آیلتس آکادمیک (Academic): آزمون آیلتس آکادمیک، توانایی داوطلبان را در استفاده از زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی مورد ارزیابی و سنجش قرار می دهد و کسب نمره بالا در این آزمون نشان می دهد داوطلب در استفاده از زبان انگلیسی برای تحصیل در دانشگاه از مهارت و آمادگی لازم برخوردار است.
- آزمون آیلتس UKVI: افرادی که قصد مهاجرت به انگلستان را دارند باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند. این آزمون در ساختار، محتوا، نمره دهی، مدت اعتبار و سطح دشواری با آیلتس آکادمیک و جنرال فرقی ندارد و تنها تفاوت آیلتس UKVI با آیلتس آکادمیک و جنرال در محل برگزاری آزمون است.
آزمون آیلتس UKVI چیست؟
افرادی که قصد دارند برای اهداف مختلفی مانند تحصیل، کار، سرمایه گذاری و اقامت دائم به کشور انگلستان مهاجرت کنند برای درخواست پذیرش تحصیلی از دانشگاه یا اخذ انواع ویزای انگلستان برای اثبات مهارت زبان انگلیسی خود باید در آزمون آیلتس UKVI شرکت کنند و موفق به کسب نمره قابل قبول شوند که از سوی دانشگاه، مراکز علمی و یا اداره مهاجرت انگلستان تعیین شده است.
آیلتس UKVI برخلاف آیلتس آکادمیک و جنرال در مراکز مورد تایید دولت انگلستان برگزار می شود و قوانین آزمون را نیز سازمان ویزا و مهاجرت انگلستان تعیین می کند. در مورد مراکز برگزاری آزمون آیلتس UKVI در ایران باید بدانید، موسسه ایرسافام تنها مرکز برگزار کننده آیلتس UKVI است که مورد تایید دولت انگلستان می باشد.
آزمون آیلتس UKVI به دو صورت کامپیوتری (Computer Delivered) و کاغذی (Paper Based) انجام می شود و مدت اعتبار گواهی نامه آیلتس UKVI مانند بسیاری از آزمون های بین المللی از جمله آزمون تافل (آزمون تافل IBT هوم ادیشن) 2 سال است.
انواع آیلتس UKVI
آزمون آیلتس UKVI انواع مختلفی دارد و داوطلبان باید براساس اهداف مهاجرتی خود به انگلستان در یکی از انواع آیلتس UKVI شرکت کنند.
انواع آیلتس UKVI عبارتند از:
- آیلتس Academic UKVI: افرای که قصد تحصیل در یکی از دانشگاه های انگلستان را دارند باید در آیلتس UKVI آکادمیک شرکت کنند.
- آیلتس UKVI General Training: افرادی باید در آیلتس UKVI جنرال شرکت کنند که می خواهند به انگلستان مهاجرت کنند و یا دانش آموزانی هستند که می خواهند در مقاطع قبل از دانشگاه در این کشور تحصیل نمایند.
- آیلتس UKVI Life Skills A1: افرادی که می خواهند به خانواده خود که در انگلستان اقامت دارند، ملحق شوند باید در آزمون آیلتس لایف اسکیلز A1 شرکت کنند.
- آیلتس UKVI Life Skills A2: افرادی که با ویزای خانوادگی در انگلستان اقامت دارند، باید برای تمدید ویزای (Family Member) در آیلتس لایف اسکیلز A2 شرکت کنند، بنابراین لایف اسکیلز A2 فقط در انگلستان برگزار می شود.
- آیلتس UKVI Life Skills B1 : آیلتس لایف اسکیلز B1 برای افرادی طراحی شده است که قصد دریافت اقامت دائم یا شهروندی انگلستان را دارند.
نکته مهمی که در مورد انواع آیلتس UKVI باید بدانید این است که نمره آیلتس UKVI برای انواع ویزای انگلستان متفاوت است و برای اخذ هر یک از انواع ویزای انگلستان باید موفق به کسب حداقل نمره تعیین شده از سوی سفارت انگلستان شوید.
ساختار آیلتس UKVI
ساختار آزمون آیلتس UKVI آکادمیک و جنرال مانند آیلتس آکادمیک و جنرال شامل 4 بخش است که مهارت های اصلی زبان انگلیسی را ارزیابی می کند که شامل:
- بخش درک مطلب یا ریدینگ (Reading)
- بخش شنیداری یا لیسنینگ(Listening)
- بخش نوشتاری یا رایتینگ (Writing)
- بخش گفتاری یا اسپیکنیگ (Speaking)
ساختار آیلتس لایف اسکیلز نیز شامل ارزیابی مهارت های اسپیکینگ و لیسنینگ آیلتس است و از سه بخش تشکیل شده است. این آزمون به صورت شفاهی با یک اگزمینر آیلتس و دو داوطلب به مدت 16 تا 22 دقیقه برگزار می شود. در آزمون دو داوطلب با هم آزمون می دهند و نمره هر یک مستقل از دیگری محاسبه می شود. در واقع تفاوت در ساختار، نمره دهی و اعتبار آزمون مهمترین تفاوت آیلتس لایف اسکیلز با آزمون آکادمیک و جنرال است.
همچنین نتیجه آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال از 0 تا 9 نمره دارد و آیلتس آکادمیک و جنرال نمره رد یا قبولی ندارند و حداقل نمره قابل قبول از سوی دانشگاه یا سازمان درخواست کننده تعیین می شود، اما در سیستم نمره دهی آزمون آیلتس لایف اسکیلز نتیجه آزمون داوطلبان به صورت نمره بیان نمی شود و نتیجه آزمون به صورت قبولی در سه سطح A1، A2 و B1 مشخص می شود.
مطالعه منابع آزمون آیلتس UKVI، شرکت در کلاس های آمادگی آیلتس که به صورت حضوری یا آنلاین برگزار می شود و شرکت در آزمون آزمایشی آیلتس از جمله مهمترین راهکارها برای قبولی در هر یک از انواع آیلتس UKVI است.
ساختار آیلتس آکادمیک
ساختار آزمون آیلتس آکادمیک (و آیلتس UKVI آکادمیک) مانند بسیاری از آزمون های زبان بین المللی از جمله آزمون OET تضمینی، تافل، دولینگو و… شامل چهار بخش است که عبارتند از:
ریدینگ آیلتس آکادمیک
در بخش ریدینگ آزمون آیلتس آکادمیک دفترچه ای دارای سه متن که جمعا 2000 تا 2700 کلمه دارند در اختیار داوطلب قرار می گیرد که باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد، در این بخش سه متن با طول یکسان در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و متون معمولا حقیقی، توصیف، تشریحی یا تحلیلی هستند.
اسپیکینگ آیلتس آکادمیک
بخش اسپیکینگ آیلتس آکادمیک، شامل مصاحبه است که زمان آن بین 11 الی 14 دقیقه است. مصاحبه بخش گفتاری شامل سه بخش می باشد. در بخش اول 9 تا 12 سوال در سه فریم پرسیده می شود. در بخش دوم کارتی به داوطلب داده می شود که روی آن یک موضوع به همراه سوالاتی در مورد آن نوشته شده است و داوطلب باید به یک یا دو سوال در مورد همان موضوع پاسخ دهد. مدت زمان انجام بخش دوم 3 تا 4 دقیقه است. در بخش سوم 6 تا 9 سوال در مورد موضوع بخش دوم پرسیده می شود و مدت زمان پاسخگویی 4 تا 5 دقیقه است.
رایتینگ آیلتس آکادمیک
مدت زمان پاسخ به سوالات رایتینگ آیلتس آکادمیک 60 دقیقه و شامل دو task می باشد، در آیلتس آکادمیک،Task1 نوشتن در مورد جدول، نمودار، نقشه و غیره است. و Task2 در مورد نوشتن یک مقاله می باشد. در تسک 1 داوطلب باید با حداقل 150 کلمه آن را توصیف کند و برای پاسخ دادن به این سوال 20 دقیقه فرصت دارد. تسک 2 شامل نوشتن یک مقاله است و داوطلب باید در مورد یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد و تعداد کلمات مقاله باید کمتر از 250 کلمه نباشد و داوطلب 40 دقیقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنویسد.
اگر تصمیم دارید برای مهاجرت تحصیلی به کشور مورد نظرتون در آزمون آیلتس و یا سایر آزمون های بین المللی برای اپلای تحصیلی مانند آزمون GRE تضمینی، آزمون IMAT ایتالیا، انواع آزمون تولک تضمینی و… شرکت کنید، می توانید برای پرداخت هزینه شرکت در آزمون های بین المللی از خدمات پرداخت ارزی شرکت مهاجرتی هومان ویزا استفاده کنید.
ساختار آیلتس جنرال
ساختار آیلتس جنرال (و آیلتس UKVI جنرال) نیز مانند آیلتس آکادمیک شامل چهار بخش است. سوالات بخش ریدینگ و رایتینگ آیلتس آکادمیک و جنرال متفاوت است، اما سوالات بخش اسپیکینگ و لیسنینگ در هر دو آزمون آکادمیک و جنرال یکسان طراحی شده است.
ریدینگ آیلتس جنرال
در بخش ریدینگ آیلتس جنرال دفترچه ای دارای متن هایی که در مجموع 2000 تا 2700 کلمه است را در اختیار داوطلب قرار می دهند و او باید به 40 سوال در 60 دقیقه پاسخ دهد. ریدینگ آیلتس جنرال شامل سه بخش است، در بخش اول 2 تا 3 متن حقیقی که موضوع آنها در مورد زندگی روزمره است در اختیار داوطلبان قرار می گیرد و در بخش دوم، موضوع متن ها در مورد کار است و در بخش سوم یک متن یک متن پیچیده در مورد یک موضوع عمومی وجود دارد.
لیسنینگ آیلتس جنرال
در لیسنینگ آیلتس جنرال مانند آیلتس آکادمیک، 4 فایل صوتی پخش می شود که دو فایل صوتی اول در مورد موضوعات اجتماعی روزمره و متداول است و فایل صوتی سوم و چهارم در مورد موضوعات علمی و آکادمیک است و پس از پخش هر فایل صوتی داوطلب باید براساس آنچه شنیده است، به 10 سوال در مورد هر فایل صوتی پاسخ دهد و در این بخش به 40 سوال جواب دهد.
اسپیکینگ آیلتس جنرال
فرمت و محتوای سوالات بخش اسپیکینگ همانند لیسنینگ آیلتس در هر دو آزمون آیلتس آکادمیک و جنرال یکسان است و هیچ تفاوتی با هم ندارند. سوالات بخش اسپیکینگ آیلتس مهارت گفتاری داوطلبان به زبان انگلیسی در زمینه های مشخص شده را مورد ارزیابی قرار می گیرد.
رایتینگ آیلتس جنرال
مدت زمان پاسخ به سوالات رایتینگ آیلتس جنرال 60 دقیقه و شامل دو task می باشد، در آیلتس جنرال،Task1 نوشتن نامه و Task2 نوشتن یک مقاله است. در تسک 1 تعداد کلمات نامه باید کمتر از 150 کلمه نباشد و برای نوشتن آن 20 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است. در تسک 2 داوطلب باید یک مقاله در پاسخ به یک دیدگاه، استدلال یا مشکل بنویسد. تعداد کلمات مقاله باید کمتر از 250 کلمه نباشد و داوطلب 40 دقیقه فرصت دارد تا مقاله خود را بنویسد.
اگر هر سوالی در مورد نحوه ثبت نام و شرکت در آزمون آیلتس و سایر آزمون های زبان انگلیسی ویژه مهاجرت از جمله آزمون دولینگو، OET، تافل، آیلتس و… دارید با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا در ارتباط باشید…
ساختار آیلتس لایف اسکیلز
همان طور که گفته شد، ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز نیز شامل ارزیابی مهارت های لیسنینگ و اسپیکینگ آیلتس است و از سه بخش تشکیل شده است. این آزمون به صورت شفاهی با یک اگزمینر آیلتس و دو داوطلب به مدت 16 تا 22 دقیقه برگزار می شود.
در سیستم نمره دهی آزمون آیلتس لایف اسکیلز نتیجه آزمون داوطلبان به صورت نمره بیان نمی شود و نتیجه آزمون به صورت قبولی در سه سطح A1، A2 و B1 مشخص می شود.
ساختار آزمون آیلتس لایف اسکیلز A1 شامل سه بخش است که مهارت های گفتاری و شنیداری داوطلبان را ارزیابی می کند.
بخش اول آیلتس لایف اسکیلز
این بخش 5 دقیقه است و اگزمینر از شما و داوطلب دیگر سوالات شخصی مانند نام، خانواده، محل زندگی، میزان تحصیلات، کار و علاقه مندی ها و… را می پرسد. سپس اگزمینر به هر یک از داوطلبان یک موضوع می دهد و آنها 90 ثانیه فرصت دارند که سوالات خود را روی برگه بنویسند و در 2 دقیقه، حداقل 5 سوال از یکدیگر در مورد موضوع مورد نظر بپرسند.
بخش دوم آیلتس لایف اسکیلز
در بخش دوم، مهارت لیسنینگ ارزیابی می شود. ابتدا اگزمینر سوالی به هر دو داوطلب می دهد و یک فایل صوتی پخش می شود، سپس داوطلبان باید با توجه به اطلاعاتی که در فایل صوتی شنیده اند به سوال پاسخ دهند. بعد از پاسخ دادن به این سوال، اگزمینر مجددا همان فایل صوتی را پخش می کند و این بار داوطلبان باید با توجه به اطلاعاتی که در فایل صوتی شنیده اند به دو سوال پاسخ دهند.
بخش سوم آیلتس لایف اسکیلز
در بخش سوم، مهارت سوال پرسیدن داوطلبان ارزیابی می شود. اگزمینر یک موضوع به هر یک از دو داوطلبان می دهد و آنها باید در خصوص موضوع مورد نظر با هم گفتگو کنند. با سوال پرسیدن و دادن پاسخ های مناسب و سریع می توانید در این بخش موفق شوید.
ووچـر آزمون آیلتس مانند ووچر آزمون تافل و سایر آزمون های زبان بین المللی از طریق کارت های ارزی اعتباری قابل خرید می باشد ، متقاضیان می توانند در ارتباط با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا ضمن دریافت مشـاوره رایگان درباره شرایط و مراحل نحوه خرید ووچر، در کوتاه ترین زمان مناسبترین نتیجه را کسب نمایند.
از مطالعه مقاله فوق می توان نتیجه گرفت
جهت کسب موفقیت تضمینی در آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی قدم اول استفاده از مشـاوره های تخصصی و تمـاس با کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا برای تهیه و خرید اکانت، نحوه ثبت نام در آزمـون و کسب مهارت های مورد نیاز در این آزمون ها می باشد.
مهاجرت تحصیلی موفق نیازمند دریافت آخرین اخبار و اطلاعات از دانشگاه، جایگاه شغلی و یا مقصد مورد نظر است، متقاضیان با مشاوره از کارشناسان شرکت مهاجرتی هومان ویزا می توانند از دانش به روز در این باره بهره مند شوند.
لینک های کاربردی شرکت مهاجرتی هومان ویزا
· اخذ ویزا